Gratis frakt på ordre over 500kr. Smaksgaranti ved første kjøp av én pose. Les mer her.

Personvern og datasikkerhet

 

Behandling av personopplysninger

Nala Health gjør sitt beste for å behandle personopplysninger på en ansvarlig måte og med ditt personvern i tankene. Dersom du har noen spørsmål vedrørende personvern kan du kontakte oss på support@nalahealth.dog. Hvilke informasjon behandles:

  • Når du kjøper noe fra butikken vår, som en del av kjøps- og salgsprosessen, samler vi inn den personlige informasjonen du gir oss,  som ditt navn, adresse og e-postadresse.
  • Vi mottar automatisk datamaskinens (IP) -adresse for å gi oss informasjon for å kunne iverksette tiltak for å unngå blant annet svindel.
  • For at vi skal kunne tilby bedre løsninger og tjenester for deg som kunde, må det innhentes statistikk om trafikk, kjøp og atferd.
  • Med din tillatelse kan vi sende deg e-post om butikken vår, nye produkter og andre oppdateringer. For å gjennomføre epostmarkedsføring må vi behandle informasjon som ditt navn, epost og kjøpshistorikk.
  • Når du foretar en bestilling, etablerer du en kundeprofil hos oss. Vi behandler da de opplysninger du oppgir, som kontaktopplysninger og kjøpshistorikk. Kredittkort og personnummer kan bli behandlet når du skal betale i nettbutikken vår. Denne informasjonen lagres ikke og alle korttransaksjoner skjer eksternt hos autoriserte leverandører av betalingstjenester.

Vi behandler dine personopplysninger hovedsakelig for å sende deg produkter du har bestilt. I tillegg behandler vi personopplysninger når du kontakter oss. Vi lagrer kun de opplysninger som er relevant for det formål som skal oppfylles.

Utlevering av personopplysninger

Nala Health selger, bytter eller videreformidler ikke personopplysninger til tredjepart uten ditt samtykke eller er nødvendig for at vi skal behandler din ordre og sende varene til deg

Av de som mottar personopplysninger av oss for å betjene dine bestillinger, er:

  • PostNord: Transportør av pakker og gods
  • Ramberg: Logistikkpartner
  • Klarna: Betalingstjeneste

Det er kun mottakerens navn, adresse (eventuelt utleveringssted dersom dette avviker fra adressen), e-postadresse og telefonnummer som utleveres i denne forbindelse. Våre aktører opptrer selvstendig som behandlingsansvarlig og behandler dine personopplysninger på en riktig måte i forhold til personvernregelverket.

Oppbevaring og sletting av personopplysninger

Personopplysninger som vi har mottatt av deg eller på andre måter, vil kun oppbevares så lenge vi har behov for å oppbevare opplysningene. Opplysningene blir deretter sikkert slettet.

Oppbevaring av personopplysninger knyttet til ordrehistorikk oppbevares for å oppfylle pliktene vi har til å ha regnskapsdokumentasjon (normalt 5 år) og for å sikre dine rettigheter for garanti og reklamasjon på produkter du har kjøpt av oss.

Så lenge du har et løpende kundeforhold hos oss, vil vi oppbevare dine kontaktopplysninger.

Hvis du ønsker å slette brukerkontoen din, kan dette gjøres ved å kontakte vår kundeservice på support@nalahealth.dog.

Dine rettigheter

Rettighetene du har knyttet til behandlingen av personopplysninger på Nala Health er:

  • Rett til insyn og informasjon om hvilke personopplysninger vi behandler om deg.
  • Rett til å kreve retting eller sletting av dine personopplysninger. Vi kan ikke slette dine personopplysninger om vi er forpliktet til å oppbevare opplysningene etter lovgivning eller andre forpliktelser, som etter dine reklamasjonsrettigheter eller våre plikter til å oppbevare regnskapsmateriell.
  • Du kan trekke tilbake ditt samtykke for at vi skal kontakte deg, ved å sende en mail til support@nalahealth.dog  eller melder deg ut av e-postlisten vår.

Mener du at dine personopplysninger ikke behandles som beskrevet her eller som pålagt i lover og regler, kan du til enhver tid klage til Datatilsynet.

Mer informasjon finner du hos Datatilsynet

E-post markedsføring og kontakt på e-post

Vi tilbyr nyhetsbrev på e-post slik at du kan motta ulike typer informasjon og tilbud. Det er frivillig å motta nyhetsbrev, og du vil kun motta dette om du har gitt klart samtykke. Du enkelt melde deg av nyhetsbravet vårt ved å sende en mail til support@nalahealth.dog  eller ved å trykke på lenken “avmelding” nederst i eposten.

Vi kan sende en “glemt-handlekurv”-e-post til deg dersom du har gitt oss din e-postadresse da vi tolker deg som forbruker dithen at du har legitim interesse av å bli påminnet dette ettersom du allerede har gjort en aktiv handling i forhold til å begynne på et kjøp hos oss. Du kan melde deg av denne tjenesten når det måtte passe.

Bruk av informasjonskapsler (cookies)

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og lignende teknologier, som for eksempel piksler på Nala Health. Cookies brukes for å tilpasse innholdet på nettsiden basert på hva du har sett på hos oss, samt å legge til rette for funksjonalitet som besøkshåndtering, analyse, personalisering og markedsføring. Vi kan også bruke denne informasjonen for å tilpasse annonser fra Nala Health vist på andre nettsider.

Dersom du ikke ønsker å bruke cookies på Nala Health, kan du endre innstillingene i din nettleser og skru av bruken av cookies. Ved å skru av cookies i nettleseren din vil det være områder av Nala Health nettsiden som ikke fungerer optimalt.

Nala Health bruker sikre og anerkjente leverandører til trafikk- og handelsanalyse og hvilke cookies de trenger, vil endres over tid. Våre autoriserte leverandører garanterer mot uautorisert tilgang, videreformidling og bruk av slik informasjon.

Cookies som benyttes på Nalahealth.dog

Her finner du en komplett oversikt over alle cookies som benyttes på Nala Health og hvilken funksjon de har:

Essensielle cookies

  • Cookies som nettbutikken oppretter for å lagre innholdet i handlevognen gjennom besøket
  • Cookies som nettbutikken oppretter for å holde deg innlogget (om du logger inn med din bruker)
Cookies
 

Hvordan reservere seg mot og deaktivere cookies

Du må selv reservere deg mot bruk av cookies i din nettleser. Følg linkene for å finne ut hvordan du slår av cookies i ChromeFirefoxSafariSafari på iPhone, iPad og iPodOpera eller Internet Explorer. For å reservere deg mot innhenting av anonym informasjon via Google Analytics, følger du denne linken. Ønsker du å vite mer om hvordan du helt eller delvis fjerner cookies – les mer på https://nettvett.no/slik-administrer-du-informasjonskapsler/

Lenker

Når du klikker på lenker på nettsiden vår, kan de lede deg bort fra siden vår. Vi er ikke ansvarlige for personvernspraksisene til andre nettsteder og oppfordrer deg til å lese personvernerklæringen deres.

Klager

Ta kontakt med oss dersom du har spørsmål eller bekymringer til hvordan vi behandler dine personopplysninger. Dersom du mener at vår behandling av personopplysninger bryter med disse reglene eller personvernlovgivningen, herunder personopplysningsloven eller personvernforordningen (GDPR), så kan du også klage til Datatilsynet. Du finner informasjon om hvordan kontakte Datatilsynet på Datatilsynets nettsider: www.datatilsynet.no.

Endringer

Hvis vi gjør endringer i hvordan vi behandler personopplysninger, vil endringene legges inn på denne siden, og vi vil også varsle deg på e-post, SMS, på våre nettsider eller i sosiale medier ved vesentlige endringer.